Zamieszczone przez mikolaj93
coś o oponach
Zwiń
X
-
coś o oponach
Tagi: Brak
-
-
mi też raz odwrotnie założono jedną oponę. Przełóż to jak najszybciej, jeśli to na przodzie to chamowanie awaryjne może być bardzo niebezpieczne. Ja właśnie tak zauważyłem że coś jest nie tak, bo przy chamowaniu ściągnęło mnie... na szczęście to chamowanie miałem tego samego dnia co przełożenie opon :wink:
a opony nie dzielą sięna prawe i lewe. po prostu źle założone...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KonKormi też raz odwrotnie założono jedną oponę. Przełóż to jak najszybciej, jeśli to na przodzie to chamowanie awaryjne może być bardzo niebezpieczne. Ja właśnie tak zauważyłem że coś jest nie tak, bo przy chamowaniu ściągnęło mnie... na szczęście to chamowanie miałem tego samego dnia co przełożenie opon :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1Zamieszczone przez KonKormi też raz odwrotnie założono jedną oponę. Przełóż to jak najszybciej, jeśli to na przodzie to chamowanie awaryjne może być bardzo niebezpieczne. Ja właśnie tak zauważyłem że coś jest nie tak, bo przy chamowaniu ściągnęło mnie... na szczęście to chamowanie miałem tego samego dnia co przełożenie opon :wink:
a co do tematu - to oponiarz, który zrobił coś takiego od razu powinien trafić na "krótką listę", nie ważne czy znajomy itp.... to o wiele bardziej niebezpieczne niż złe ciśnienie w oponach - taki temat był ostatnio.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dwaokaKonKor, ja miałem lepszy numer przy przekładce, okazało się, że całe lato miałem z tyłu niedokręconą śrubę, całkiem luźną. Robiłem w zakładzie, którego nigdy nie polecę... :PDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KonKora opony nie dzielą sięna prawe i lewe. po prostu źle założone...
a błędy przy zakładaniu opon mogą się czasami zdarzyć , niema ludzi nieomylnych..O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KonKoroponiarz, który zrobił coś takiego
[ Dodano: Nie 20 Lis, 11 22:25 ]
Zamieszczone przez leszekmwa błędy przy zakładaniu opon mogą się czasami zdarzyć , niema ludzi nieomylnych..
[ Dodano: Nie 20 Lis, 11 22:30 ]
Zamieszczone przez octaviars1ja tez u siebie zauwazylem znaczny spadek poziomu ortografi.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz